Robotic Process Automation og BIM

Bruger du dyrebar tid på manuelle arbejdsprocesser indenfor BIM? Og kunne du godt tænke dig at få automatiseret nogle af de processer?


Så vær med d. 1. februar, når NIRAS og ConTech Lab introducerer byggebranchen for Robotic Process Automation (RPA) og udvælger tre virksomheder, som vil modtage gratis rådgivning og teknisk assistance til at automatisere en manuel arbejdsproces indenfor BIM.

LÆS MERE

1. Februar 2023

Kl. 09.00-11.30


NIRAS Green Tech Hub, Sortemosevej 19-21,

3450 Lillerød

OPLÆG & WORKSHOP

OM ARRANGEMENTET

RPA er en af de hurtigst voksende teknologier i verden. RPA er en softwareløsning, som imiterer en almindelig medarbejders adfærd i sin betjening af virksomhedens IT-systemer. Det kan med andre ord imitere et menneske og betjene en computer gennem det samme interface, som et menneske bruger.

RPA bliver typisk anvendt til back-office processer såsom administrative opgaver og regnskab. Men potentialet er langt større, og RPA kan blive en gamechanger i byggeriet, hvor de manuelle arbejdsopgaver stadig fylder meget i hverdagen - især inden for BIM.

Til arrangementet d. februar Niras d. 1. februar, når NIRAS og ConTech Lab introducerer byggebranchen for Robotic Process Automation (RPA) og udvælger tre virksomheder, som vil modtage gratis rådgivning og teknisk assistance til at automatisere en manuel arbejdsproces indenfor BIM.

Så kunne du tænke dig at høre mere om RPA? Og har du har lyst til at være en del af et pionerprojektet, hvor tre forskellige virksomheder vil få hjælp til at automatisere en manuel, rutinepræget proces inden for BIM? Så skal du deltage i vores workshop 1. februar.

Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding her på siden.
Arrangementet vil foregå i NIRAS Green Tech Hub. Det er ikke muligt at deltage online
Du kan læse mere om pionerprojektet her: RoBIM (Robotic BIM)

PROGRAM

Velkommen

V. Stig Brinck, Expertise Director (NIRAS) & Salman Pey, Head of BIM (NIRAS)

09:00

09:00

Introduktion til Robotic Process Automation (RPA)

V. Salman Pey, Head of BIM (NIRAS), Sarah Arndt Christensen, Team Manager (NIRAS) & Michael Dyhr Iversen, RPA Developer Lead (NIRAS)

09:10

Pionerprojektet RoBIM

Således vil du og din virksomhed kunne modtage gratis rådgivning og teknisk assistance til at automatisere en manuel arbejdsproces indenfor BIM. V. Dan Skovgaard Jensen, Innovationskonsulent (ConTech Lab)

09:30

Pause

Kaffe, te og kage vil blive serveret

09:45

Workshop

Hvis du kunne automatisere en intern arbejdsproces, hvilken skulle det så være?

10:00

Pause

Kaffe, te og kage vil blive serveret

10:30

Workshop


Hvilke processer ville være gode at showcase, hvis målet er at gøre flere i branchen klogere på RPA og BIM? Er der oplagte fællesnævnere på tværs af virksomheder?

10:45

Tak for i dag

Arrangementet rundes af. Herefter vil der være mulighed for spise frokost og netværke i NIRAS' lokaler.

11:30

Vi glæder os til at se dig.


Hvis du har spørgsmål til arrangementet, så er du velkommen til at kontakte Dan Skovgaard Jensen, Innovationskonsulent (ConTech Lab) via dsj@molio.dk